Ads Top

Φημολογία για άμεση κίνηση Μαρινάκη μετά την ήττα από τον Άρη!


Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε ένα ξέγνοιαστο και ιστορικό καλοκαίρι στον απόηχο της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο φαίνεται ότι πρέπει να λύσει ζητήματα που προβληματίζουν.

Τα προγνωστικά θέλουν φέτος τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το πρωτάθλημα, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν τις δυο προηγούμενες σεζόν. 



Μπορεί η περσινή χρονιά να συγκαταλέγεται στις πλέον ιστορικές για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, ωστόσο ο πρόεδρος το έχει καταστήσει σαφές και με κάθε τρόπο ότι προτεραιότητα και νούμερο ένα στόχος για φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τόσο μεταγραφικά, φέρνοντας τους Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Γιἀρεμτσουκ μεταξύ άλλων και φυσικά με την επιστροφή του Κάρμο, όσο και με το μήνυμα διαμαρτυρίας προς τους ποδοσφαιριστές για την κακή εικόνα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάτι που επαναλήφθηκε, σε μια ακόμη χειρότερη αγωνιστική κατάσταση, στην εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με 2-1.



Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, καθώς βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να βελτιώσει μόνη της το πρόβλημα που υπάρχει στο δημιουργικό κομμάτι, θα κάνει ο ίδιος μια κίνηση για να ανατρέψει την κακή εικόνα της ομάδας. Κακά τα ψέματα, ο Τσικίνιο είναι εξαιρετικός στη μάχη του κέντρου στις θέσεις «6» και «8», αλλά σαν δεκάρι χαραμίζεται.

Πολλές φορές έχει το μυαλό του στα μαρκαρίσματα, με συνέπεια να φορτώνεται με χιλιόμετρα και να μην έχει το καθαρό μυαλό για την κάθετη πάσα που θα «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα.



Καθώς ο Γουίλιαν θέλει το χρόνο του μέχρι να είναι στο μάξιμουμ, η απόφαση είναι να παρθεί αντι – Φορτούνης από την ελεύθερη αγορά. Εδώ και τώρα. Άλλωστε, δεν πάει άλλο αυτό με τις γιόμες, χρειάζεται ένας «μαέστρος» που να κατευθύνει το παιχνίδι στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.