Ads Top

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ολιβέιρα υπέγραψε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό»


Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκανε και με τη βούλα δικό του τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός έβαλε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ολοκληρώνοντας και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους». Αυτό τουλάχιστον γράφει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.



Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος μέσος θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, αν όχι την Πέμπτη, από τους «ερυθρόλευκους». Ο 32χρονος μέσος αναμένεται να βρίσκεται και στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών, η οποία θα δηλωθεί πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (4/9) όπου και λήγει η προθεσμία της UEFA.

O ίδιος την Τρίτη (3/9) επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του στους «ερυθρόλευκους» σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με οψιόν μίας ακόμη χρονιάς. Όπως τόνισε ο έγκυρος στις μεταγραφές δημοσιογράφος, ο Πορτογάλος θα αφήσει τη Γαλατασαράι προκειμένου να γίνει συμπαίκτης με τον Γουίλιαν στους Πειραιώτες.

Βέβαια, μέσα στη μέρα φάνηκε να προκύπτει ένα «κόλλημα» στην μετακίνησή του και αυτό αφορούσε την αποζημίωση που θα έπαιρνε από τον τουρκικό σύλλογο. Εντούτοις, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας, αυτό το θέμα λύθηκε. Η Γαλατασαράι φαίνεται πως πρόσφερε στον ίδιο 5.8 εκατ. ευρώ και κάπως έτσι το πρόβλημα αποτέλεσε παρελθόν, με τους οι «ερυθρόλευκους» να προχωρούν κανονικά στην απόκτησή του.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.