Ads Top

Μια ανάσα από ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος!


Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό!

Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Παντελής Χατζηδιάκος, όπως αναφέρον πλέον και οι Ιταλοί, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες από την Ελλάδα.



Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάσο Τζιουλίνι, σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5, απάντησε καταφατικά με emoji στο ερώτημα αν θα έρθει ο διεθνής στόπερ στην Τούμπα, χωρίς, πάντως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγο αργότερα επεσήμανε μόνο ότι δεν θα γίνει επίσημο σήμερα.

Η  ιταλική ιστοσελίδα Centotrentuno κάνει λόγο για «καθοριστική ημέρα για τον Παντελή Χατζηδιάκο».



Όπως αναφέρεται, αυτό που απομένει είναι να επιστραφούν στο ιταλικό κράτος οι 250 χιλιάδες που εξοικονόμησε πέρσι ο παίκτης από φορολογική ελάφρυνση. Ένα ποσό που μάλλον θα καταβάλλει ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, μέσω του υψηλότερου μισθού που θα παίρνει από τον ΠΑΟΚ, έναντι των σχεδόν 500 χιλιάδων ευρώ καθαρά που εισέπραττε στην Κάλιαρι. 

Όπως επισημαίνεται, ο Έλληνας αμυντικός απέρριψε πρόταση από την Κοπεγχάγη, προτιμώντας την προοπτική της επιστροφής στη χώρα μας για χάρη του ΠΑΟΚ.



Στις τάξεις του Δικεφάλου ευελπιστούν πως το θέμα θα διευθετηθεί και με το club της Σαρδηνίας μέχρι το βράδυ, προκειμένου η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών να πάρει επίσημη μορφή και ο Έλληνας αμυντικός να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι αφορούν τον μονοετή δανεισμό του Χατζηδιάκου με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ώστε να τον αποκτήσει με αγορά το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του θα κυμαίνεται περίπου στις 850.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.