Ads Top

Το ανακοίνωσε λίγο πριν πεθάνει: Η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν διαισθάνθηκε πως έρχεται το τέλος


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996, στο ιατρικό κέντρο Αθηνών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, τρεις ημέρες μετά από τα γενέθλιά της και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία που είχε.

Ειδικότερα, το 2021, ο γιος της, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της εθνικής μας σταρ, όπως την αποκαλούσαν.



Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε μία επιθυμία 22 ολόκληρα χρόνια

Ο ίδιος είχε μοιραστεί ένα σπάνιο βίντεο, στο οποίο μιλάει ο προσωπικός φωτογράφος της ηθοποιού, Κλεισθένης, περιγράφοντας την επιθυμία που είχε από το 1974 και για την οποία μιλούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.



Η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη ήθελε να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974.



Μάλιστα, το βίντεο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.