Ads Top

Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις με την φωτογραφία της τουρκικής σημαίας - Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια - Η φωτογραφία που ανέβασε


Η Ιωάννα Τούνη ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Η γνωστή influencer μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφτεί τη χώρα για χρόνια.

Ωστόσο, μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους ακόλουθούς της. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις αναρτήσεις της υπήρχε και μια φωτογραφία της τουρκικής σημαίας.

Παρόλο που πολλοί από τους ακόλουθους της εξέφρασαν θετικά σχόλια για τις αναρτήσεις της, δεν έλειψαν και εκείνοι που θεώρησαν την φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την σημαία ακατάλληλη.



Μάλιστα, μια ακόλουθός της ανέφερε: «Ως Κύπρια πρόσφυγας, το θέαμα της τουρκικής σημαίας ξυπνά έντονα συναισθήματα πόνου, οργής και νοσταλγίας. Για όσους έζησαν την τραγωδία της εισβολής και του ξεριζωμού και της συνεχιζόμενης κατοχής. Η σημαία υπενθυμίζει τις πληγές της ιστορίας και την αδικία που συνεχίζεται στο νησί μας. Προς τι η ανάρτηση της σημαίας;»

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.