Ads Top

«Αντώνη τι θα γίνει τώρα; – Κορίτσι μου, ησύχασε»: Συγκλονίζει ο διάλογος της Μαρινέλλας με τον Ρέμο πριν έρθει το ασθενοφόρο


Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό”, αποκάλυψε τον συγκινητικό διάλογο που είχε η Μαρινέλλα με τον γιατρό της και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ περίμεναν την άφιξη του ασθενοφόρου.

Η επιθυμία της Μαρινέλλας και τα λόγια του Αντώνη Ρέμου 



Ο παρουσιαστής του ‘Πρωινού΄ ανέφερε: «Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. 

Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.»



Και πρόσθεσε: «Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας»!

Δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας



Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τις κρίσιμες στιγμές που ακολούθησαν την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, στο ιστορικό θέατρο δεν υπήρχε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο διαθέσιμο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.