Ads Top

Ενοχλημένη η Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν ήξερα ότι αν μπεις στο αυτοκίνητο ενός φίλου σου, είστε ζευγάρι»


Ενοχλημένη εμφανίζεται η Κατερίνα Δαλάκα με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αφήνοντας ερωτήματα για το αν πρόκειται για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που ανήρτησε η Κατερίνα Δαλάκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από ένα αυτοκίνητο, ενώ την ίδια ώρα και ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό μια selfie φωτογραφία από το ίδιο όχημα.



Η απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Κατερίνα Δαλάκα η οποία αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην ποδοσφαιριστή κι επιχειρηματία, πέρα από μία φιλική σχέση.



«Δεν ήξερα ότι αν μπαίνεις σε αυτοκίνητο με κάποιον φίλο σου, είστε ζευγάρι αυτόματα… Δεν το γνώριζα αυτό, το ότι αν μπεις στο αυτοκίνητο ενός φίλου σου, είστε αυτόματα ζευγάρι. Είχε γενέθλια, νομίζω το είδαν όλοι ότι ήμασταν όλοι μαζί, όλες τις ημέρες», ανέφερε.

Οι φήμες είχαν αρχίσει όταν ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε από το Survivor και σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε ένα φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και μία συμπαίκτρια του, την οποία δεν κατονόμασε, αλλά τελείωσε επειδή γνώριζε ότι παρακολουθεί ο γιος του το παιχνίδι και δεν ήθελε να προβληθεί κάτι και να το δει. Πολλοί είχαν σπεύσει τότε να πουν ότι επρόκειτο για την Κατερίνα Δαλάκα.



«Eίμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό»

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα, στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν μόνοι τους με τον Σάββα Γκέντσογλου αλλά ήταν με μεγάλη παρέα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

«Ήμασταν 10 άτομα, όλοι μαζί, τρεις ημέρες. Δεν ξέρω γιατί πρέπει πάντα να απολογούμαστε για το αν θα βγούμε για έναν καφέ με κάποιον φίλο μας. Μου φαίνεται λίγο περίεργο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό, όχι τώρα», δήλωσε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.