Ads Top

Δεν το γνώριζε; Η Δήμητρα Βαμβακούση πήγε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Ηρώδειο και φορούσε αυτό που απαγορεύεται


Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης (19-09) στο Ηρώδειο για την τιμητική συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο των ποιητών και των μεγάλων τραγουδιών.

Ανάμεσα στους επώνυμους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.



Το ζευγάρι απαθανατίστηκε χαμογελαστό και λαμπερό μέσα στα υπέροχα κοστούμια που επέλεξαν να φορέσουν για την περίσταση και όπως ήδη παρατήρησες η Δήμητρα έμεινε με τα τακούνια στο χέρι.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι στο Ηρώδειο έχουν απαγορευτεί τα τακούνια ώστε να μην προκαλούν φθορές στα μάρμαρα. Προφανώς η Δήμητρα Βαμβακούση δεν γνώριζε τους κανονισμούς και έτσι έμεινε ξυπόλητη αλλά θα πούμε κι ένα μπράβο για τον σεβασμό που επέδειξε.



Δες τις φωτογραφίες







Αξίζει να σημειωθεί πως η βραδιά πλημμύρισε από εμβληματικά τραγούδια σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, του Ναζίμ Χικμέτ, του Μπέρτολτ Μπρεχτ, του Νίκου Καββαδία, του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου, του Κώστα Τριπολίτη, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Λίνας Νικολακοπούλου.

O Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μιλτος Πασχαλίδης και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγούδησαν – υπό την επιμέλεια του πιο στενού του συνεργάτη, Θύμιου Παπαδόπουλου – τις μεγάλες του επιτυχίες: τραγούδια ερωτικά, λυρικά, λαϊκά, πολιτικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.