Ads Top

Η πρόβλεψη καιρού στην Αθήνα και τα δεδομένα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»


Πιθανότητα βροχόπτωσης στα βόρεια της Αττικής το Σάββατο, με το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο πάντως να μην επηρεάζεται πιθανότατα. 

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούσαν εδώ και καιρό τους Πράσινους για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ήταν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην Αθήνα, από τη στιγμή που οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ανοιχτό γήπεδο. 



Σύμφωνα με το Meteo, το Σάββατο περιμένουμε στην Αττική λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ορεινά τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει ότι αναμένονται συννεφιές, οι οποίες το μεσημέρι με απόγευμα θα αυξηθούν ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ένα πέρασμα από σύντομες βροχοπτώσεις. 



Ενώ δηλαδή γίνεται λόγος για πιθανότητα βροχόπτωσης στην Αθήνα, αυτή αφορά όπως όλα δείχνουν μόνο τα βόρεια προάστια, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα έχει σταματήσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. 

Μόνο στην περίπτωση που υπήρχαν βροχές μεταξύ 9-12 θα μπορούσε να προκληθεί πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στις έως τώρα προβλέψεις. 

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι αυτή τη στιγμή το παρκέ στο Καλλιμάρμαρο προφυλάσσεται, έχοντας καλυφθεί η επιφάνειά του ενόψει των δύο αποψινών αγώνων. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.