Ads Top

Έγινε ο γάμος του αιώνα: Η κούκλα νύφη πριγκίπισσα Θεοδώρα, το βασιλικό νυφικό, ο χλιδάτος στολισμός & οι πάμπλουτοι καλεσμένοι


Η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, και ο Αμερικανός δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία στενών συγγενών και φίλων. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε μετά από πέντε χρόνια σχέσης και δύο αναβολές λόγω της πανδημίας, επισημοποιώντας τη μακρόχρονη σχέση του ζευγαριού.



Η άφιξη των υψηλών καλεσμένων και το προφίλ του ζευγαριού

Οι υψηλοί καλεσμένοι άρχισαν να καταφθάνουν από τις 17:00, ενώ το μυστήριο ξεκίνησε στις 18:00 με την άφιξη του ζεύγους και των παρανύμφων. 

Στο πλευρό της Θεοδώρας ήταν τα αδέρφια της Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος, καθώς και τα ανίψια της, Μαρία-Ολυμπία και Αχιλλέας-Ανδρέας. Από την πλευρά της οικογένειας του γαμπρού, παρούσα ήταν η Arrietta Morales de Grecia, δείχνοντας την υποστήριξη και των δύο οικογενειών στο νέο ξεκίνημα του ζευγαριού.



Η άφιξη του γαμπρού






Λίγο πριν τις 17:30 έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών κατενθουσιασμένος ο γαμπρός Μάθιου Κουμάρ! Ο Αμερικανός δικηγόρος πιο χαρούμενος από ποτέ χαιρέτησε το κοινό έξω από την εκκλησία και στη συνέχεια πόζαρε μαζί με τους φίλους και κουμπάρους τους για τα εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η Θεοδώρα, γνωστή στο κοινό ως ηθοποιός που έχει συμμετάσχει στη διάσημη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», και ο Μάθιου Κουμάρ, επιτυχημένος δικηγόρος από τη Νότια Καλιφόρνια, γνωρίστηκαν και ζούσαν μαζί στο Λος Άντζελες πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί στις Σπέτσες το 2020, όμως λόγω της COVID-19 αναγκάστηκαν να αναβάλουν την τελετή.



Η νύφη και το εντυπωσιακό νυφικό της







Η Θεοδώρα κατέφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Παύλο, φορώντας ένα εκπληκτικό νυφικό της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία είναι αγαπημένη επιλογή της μητέρας της, Άννας-Μαρίας, για τις επίσημες εμφανίσεις της. Η νύφη ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της σύνολο με μια τιάρα από τον οίκο Cartier, η οποία έχει πλούσια ιστορία. Η συγκεκριμένη τιάρα ήταν γαμήλιο δώρο από τον Χεδίβη της Αιγύπτου στην πριγκίπισσα Μαργαρίτα του Connaught, εγγονή της βασίλισσας Βικτωρίας, στο γάμο της με τον Γουσταύο VI της Σουηδίας.

Η τελετή και η απουσία του Αρχιεπισκόπου

Το μυστήριο τελέστηκε από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεο, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ απουσίαζε λόγω προγραμματισμένης επίσκεψης στη Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Η τελετή ήταν λιτή αλλά άκρως συγκινητική, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Η Άννα-Μαρία και οι συγγενείς που τράβηξαν τα βλέμματα

Η μητέρα της νύφης, Άννα-Μαρία, έφτασε στη Μητρόπολη συνοδευόμενη από τον γιο της Νικόλαο, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής. Η παρουσία της προκάλεσε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και των παρευρισκόμενων, καθώς η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την κόρη της. Η Άννα-Μαρία είναι γνωστή για τις κομψές της εμφανίσεις και για το διακριτικό στυλ που διατηρεί εδώ και χρόνια.

Η ολοκλήρωση της τελετής και οι πρώτες στιγμές ως παντρεμένοι






Λίγο μετά τις 19:00, το μυστήριο ολοκληρώθηκε και οι νεόνυμφοι εξήλθαν από τη Μητρόπολη Αθηνών με χαμόγελα και δάκρυα χαράς. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον ναό τους υποδέχθηκε με χειροκροτήματα, ενώ το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας τους ζωής ως σύζυγοι.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο στα νότια προάστια.

Μια νέα αρχή μετά από δύο χρόνια καθυστερήσεων

Ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου ήταν αναμενόμενος εδώ και αρκετό καιρό, με τους δύο να ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2018 και να σχεδιάζουν την τελετή για το 2020. Ωστόσο, οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας τους ανάγκασαν να αναβάλουν το γάμο δύο φορές, μέχρι που τελικά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το μυστήριο στην καρδιά της Αθήνας.

Το ζευγάρι έχει πλέον επισημοποιήσει τη σχέση του, ξεκινώντας μια νέα κεφάλαια μαζί, και η τελετή ήταν το επιστέγασμα της αγάπης και της υπομονής που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.