Ads Top

Παναθηναϊκός - Άρης 81-68


Το έπιασε από εκεί που το άφησε και πάει για την πρώτη κούπα της σεζόν ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Άρη και με νίκη 81-68 προκρίθηκαν στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Έβαλε πλώρη για την πρώτη κούπα της σεζόν ο Παναθηναϊκός AKTOR! Oι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, μπορεί να πιέστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο από τον Άρη, ωστόσο στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα, έπαιξαν τρομερή άμυνα και προκρίθηκαν και στον φετινό τελικό του Stoiximan Super Cup επικρατώντας 81-68.



Εξαιρετική εμφάνιση για μια ακόμη φορά από τον Ομέρ Γιουρτσεβέν που κυριάρχησε στους αιθέρες μαζεύοντας έντεκα συνολικά ριμπάουντ. Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση από τον Μπανκς για τον Άρη με τον Αμερικανό σέντερ να βάζει δύσκολα στη front line του Παναθηναϊκού.

O Kέντρικ Ναν με 16 πόντους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό, με τον Καλαϊτζάκη να ολοκληρώνει το ματς με 11, ο Σλούκας με εννιά, ενώ από οκτώ είχαν οι Γκραντ, Λεσόρ και Γιουρτσεβέν.

Στην αντίπερα όχθη για τον Άρη, σπουδαίο ματς πραγματοποίησε ο Μποχωρίδης με 16 πόντους, ενώ δεύτερος σκόρερ ήταν με 11 ο Μπανκς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.