Ads Top

Η αδελφή της Μαρινέλλας επιτέλους μίλησε: Είπε μόνο 3 λέξεις και έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται


Η λιποθυμία της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας το βράδυ της Τετάρτης 25/09, σόκαρε το πανελλήνιο.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)”. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.



Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε η πολυαγαπημένη αδελφή της Μαρινέλλας, Λούλα Γρηγοριάδη, η οποία είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερη από τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Είναι καλά τώρα. Είναι καλύτερα, είναι μια χαρά. Επειδή είμαι χειρουργημένη, δεν πήγα στη συναυλία, δεν ήμουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Λούλα.

«Θέλω να πω ακόμα ένα τραγούδι…»: Ραγίζει καρδιές η Μαρινέλλα μέσα από την Εντατική – Έκλαιγαν οι νοσοκόμες



Μια απίθανη αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Πρωινό, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια βρισκόταν στο ιατρείο του Ηρωδείου, ζήτησε από τον γιατρό να την αφήσει να βγει και να πει ακόμα ένα τραγούδι.

«Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.



Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.