Ads Top

Κυνηγά 2 μεταγραφές ο Ολυμπιακός!


Η σύσκεψη με Μεντιλίμπαρ, Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς, το... ελεύθερο από Μαρινάκη και το νέο τρομερό όνομα που προτάθηκε. Παίκτης που θα κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του!

Μπορεί να έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο για το φινάλε τής μεταγραφικής περιόδου για την έλευση ελεύθερων παικτών σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση.



Στο Λιμάνι, έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αγορά και περιμένουν την τελική απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 

Ο Βάσκος προπονητής χθες είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρχει το… ελεύθερο και για παραπάνω από μία μεταγραφή, καθώς υπάρχει φημολογία πως εκτός από 10αρι, οι Πειραιώτες ψάχνουν πλέον και για επιθετικό ή κάποιον πολύ καλό εξτρέμ!



Όσον αφορά τα ονόματα, πλην του Γιουσούφ Γιατζίσι, που σταθερά εδώ και κάμποσες ημέρες βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, υπάρχει μια ακόμα περίπτωση ποιοτικού εξτρέμ που απασχολεί.


Πρόκειται για τον Αντάμ Ουνάς, διεθνή Αλγερινού εξτρέμ (με ρίζες από τη Γαλλία) που έκανε όνομα στην Ιταλία από το 2017 (Νάπολι, Κροτόνε, Κάλιαρι) και από το καλοκαίρι του 2022 βρέθηκε στη Ligue 1 για λογαριασμό της Λιλ. Με τη γαλλική ομάδα δεν είχε καλή παρουσία (από τα 7 εκατ. ευρώ που είχε market value όταν πήγε έπεσε στα 4 εκατ. ευρώ τώρα), με αποτελεσμα να μείνει ελεύθερος - Μάλιστα συνεχίζει στη λίστα των free agent.



"Ταχύτητα, ντρίπλα, τεχνική - Εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός - Φαντεζί και συγκλίνει με το ανάποδο πόδι"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που αναλύει αγώνες στην Ιταλία και γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Serie A, άρα έχει άριστη εικόνα της καλής εποχής στην καριέρα του Ουνάς, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. 

Άλλωστε, το καλοκαίρι του 2021 αλλά και εκείνο του 2022 οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί ξανά, έντονα, με την περίπτωσή του - Δηλαδή μετά από καλές παρουσίες στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, με ντρίπλα, ταχύτητα, τεχνική αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει για το τοπ επίπεδο της Νάπολι. Άλλωστε, στη Νάπολι δεν πήρε ευκαιρίες, τον είχαν δώσει δανεικό στην Κροτόνε και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Αλλά τις έκανε σε ομάδα που υποβιβάστηκε. Είναι παίκτης που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, στο πλάι, δεξιά και αριστερά. Θεωρώ ότι για τον Ολυμπιακό είναι καλή περίπτωση, παίκτες με ντρίπλα και επιτάχυνση στην Ελλάδα κάνουν παπάδες. Όσο ήταν στη Νάπολι είχε προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά στην Κροτόνε ήταν καλά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος. 

Να εξειδικεύσουμε λίγο παραπάνω τη θέση στην οποία παίζει;

"Είναι εξτρέμ, παίζει και ως δεύτερος επιθετικός/πίσω από τον επιθετικό, στη Νάπολι δεν είχε γεμάτες σεζόν, είχε χάσει και αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Είναι παίκτης που η Νάπολι είχε επενδύσει πάνω του, αλλά δεν απέδωσε όπως περίμεναν".

Τα χαρακτηριστικά του;

"Έχει χαρακτηριστικά να συγκλίνει με το δεξί πόδι όταν παίζει αριστερά. Είναι φαντεζί, έχει την ντρίπλα, μπορεί να μαρκάρει τον αμυντικό και να τον περάσει, θεματικός, μπορεί να δώσει στιγμές στην ομάδα. Διεθνής με την Αλγερία".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.