Ads Top

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Ηρώδειο: Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του ΑΝΤ1 για τη Μαρινέλλα - Έκανε παρέμβαση ο Άδωνις


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τις κρίσιμες στιγμές που ακολούθησαν την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. 

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, στο ιστορικό θέατρο δεν υπήρχε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο διαθέσιμο.

Οι καταγγελίες του Γιώργου Λιάγκα για το Ηρώδειο



Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε έντονα την αγανάκτησή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις στον ιατρικό εξοπλισμό του Ηρωδείου, καθώς και την απουσία κρατικού ασθενοφόρου από τον χώρο.

«Άργησε να έρθει το ασθενοφόρο 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε. Ρωτώ την κα Μενδώνη και τον κο Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και υπάρχει κοινό μεγάλης ηλικίας, δε θα έπρεπε να φροντίσει το κράτος να υπάρχει ασθενοφόρο απ’ έξω;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.



«Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχομένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα να είναι σε συναυλίες;» επισήμανε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συνδρομή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και η απάντηση του υπουργού Υγείας

Ο Γιώργος Λιάγκας αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο θέμα της απουσίας ασθενοφόρου, τονίζοντας επίσης πως στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε γιατρός, παρά μόνο εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο παρουσιαστής σχολίασε και την απόφαση των διοργανωτών να απομακρύνουν το κοινό, γεγονός που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους, καθυστερώντας την άφιξη του ασθενοφόρου στο Ηρώδειο.



Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας



Δείτε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.