Ads Top

Αποκάλυψε τα πάντα: Ο Σάκης Κατσούλης απαντάει 1η φορά για τον Τριαντάφυλλο


Ο Σάκης Κατσούλης, πρώην νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Τριαντάφυλλο, καθώς και στο ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Κατσούλης αρχικά δήλωσε: «Όταν με ρωτάνε για τον Τριαντάφυλλο, η άποψή μου θα είναι πάντα η ίδια. Είναι ένα μεγάλο παιδί».



Με στεναχώρησε ο Τριαντάφυλλος, γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει

Έπειτα, πρόσθεσε για τον τραγουδιστή: «Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας, δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως και σε ένα παιδί που κάνει μια σκανταλιά».



Σχολίασε επιπλέον τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής για εκείνον, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο Survivor.

«Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Με στενοχώρησε όλο αυτό που έγινε με την οικογένειά μου, όσο εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να απαντήσω. Με στενοχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον, χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Περίμενα ότι θα το σεβαστεί. Το γυαλί που σπάει, δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο», επισήμανε.



Έρχεται ο γάμος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και σχολίασε το πιθανό ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε γάμο στο μέλλον. «Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα. Συζούμε ήδη 6 χρόνια. Είναι κούκλα, δουλευταρού και νιώθω τόσα πολλά πράγματα για εκείνη. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιέζομαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Εγώ είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας», είπε στο τέλος.

Δείτε όσα ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης στο «Breakfast@Star»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.