Ads Top

«Έσπασαν καρδιές» στην εκδήλωση στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, πάνω από 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού στο Π. Γιαννακόπουλος



Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη τίμησαν σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιστρέσκου. Αποσύρθηκε η φανέλα με το 9, συγκίνηση και δάκρυα στον «Τάφο του Ινδού».

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Μαΐου όταν έγινε γνωστή μια είδηση που συγκλόνισε κάθε φίλο του Παναθηναϊκού. Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η αρχηγός των «φίνων κοριτσιών», η παίκτρια σύμβολο των «πρασίνων» έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών. 



Μια απώλεια που συγκλόνισε τους πάντες, καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν κάτι παραπάνω από αρχηγός μιας ομάδας που κατακτούσε τίτλους. Ήταν ηγέτης, ήταν πολλά πολλά παραπάνω.

Σήμερα στον «Τάφο του Ινδού», στο γήπεδο που μεγαλούργησε η αδικοχαμένη παίκτρια, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μνήμη της. Και λέμε εκδήλωση γιατί πραγματικά ουδείς ασχολήθηκε με το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Βριλήσσια, την άλλη ομάδα που έπαιξε στην Ελλάδα η Ντουμιτρέσκου.



Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την ατμόσφαιρα να είναι άκρως φορτισμένη. Ειδικά στην στιγμή που η φανέλα με το 9, το νούμερο που φορούσε η θρυλική αρχηγός, αποσύρθηκε, ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. 

Λιγότεροι ήταν όταν η μητέρα της Ρούξι δέχθηκε πλακέτες, φανέλες και αναμνηστικά από την διοίκηση (Τάκης Μαλακατές) και τον Βασίλη Πιστιόλη που ήταν τότε ο έφορος του τμήματος, την νυν ομάδα (Αθηνά Παπαφωτίου) και τους οπαδούς, με τον κόσμο να μην σταματά να φωνάζει το όνομα της μονάκριβης κόρης της.



Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, ενώ στον «Τάφο του Ινδού» θα βρίσκεται για πάντα η φανέλα, μια φανέλα που τίμησε και με το παραπάνω και επειδή την τίμησε τόσο, γιαυτό αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές του Συλλόγου.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.