Ads Top

Αυτή είναι η απόφαση Αταμάν: Αυτόν τον ξένο «έκοψε» από την 12αδα με Άρη για το Super Cup!


Λίγες ώρες πριν ο Παναθηναϊκός AKTOR τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup, γνωστοποιήθηκε ότι ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο ξένος παίκτης που θα μείνει εκτός 12αδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Άρης κοντράρονται σήμερα (28/9) στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (17:15, ΕΡΤ3), με έπαθλο μία θέση στον τελικό.


Όπως έγινε γνωστό, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Λορέντζο Μπράουν, λόγω του περιορισμού της παρουσία έξι ξένων σε αυτή στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Πρόκειται για μία αναμενόμενη κίνηση - στην οποία είχαν αναφερθεί και οι Χάρης Σταύρου και Βασιλική Καραμούζα στις προβλέψεις τους για τις 6αδα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό - αφού ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή (27/9) προπόνηση.



Κάπως έτσι - και με δεδομένη την απουσία και του Τσέντι Οσμάν που τέθηκε εκτός 7αδας ξένων για τους αγώνες στις ελληνικές διοργανώσεις - έγινε γνωστή 6αδα των ξένων των "πρασίνων".

Οι έξι ξένοι που θα έχει λοιπόν στην διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.