Ads Top

Μεγάλη ανατροπή για το νέο Survivor!


Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και όλα παραμένουν… στον αέρα.

Η νέα σεζόν για τον κόσμο της τηλεόρασης βρίσκεται… προ των πυλών και αναμένονται μεγάλες αλλαγές. 



Αναφορικά με το Survivor, ο Γιώργος Λιανός ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του διακοπές αυτές της ημέρες μετά το ταξίδι του στη Θεσπρωτία και με το που επιστρέψει στην Αθήνα, θα αντικρίσει μάλλον μία τεράστια αλλαγή στον επαγγελματικό του τομέα.

Συγκεκριμένα, αλλάζει ο ρόλος του στο Survivor και εν συνεχεία ίσως… μπλέξει με το The Voice, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει πολλές και ηχηρές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.



Όπως όλα δείχνουν, μετά από αρκετά χρόνια, ο ρόλος του κεντρικού παρουσιαστή στο Survivor από τον Γιώργο Λιανό, φτάνει στο φινάλε του. Παρά την κριτική που υπήρξε φέτος λόγω των μειωμένων ποσοστών τηλεθέασης, ο Λιανός πάντα είχε αρκετά πετυχημένο ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το project του The Voice φαίνεται πως θα ήταν αρκετό για τον Γιώργο Λιανό τη φετινή σεζόν, καθώς θα ήταν αδύνατο να βρίσκεται παράλληλα και στα δυο αυτά σόου, όμως το μέλλον είναι αβέβαιο ακόμα.



Αναφορικά με το Exathlon, το οποίο αναμένεται να πάρει τη θέση του Survivor όταν εκείνο ολοκληρωθεί, στις αρχές του 2025, εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν τα σχετικά τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.