Ads Top

Survivor Spoiler 26/08: Ανατροπή! «Έφαγε άκυρο» ο Τριαντάφυλλος - Έσκισε το προσύμφωνο ο Ατζούν - Ο λόγο


Τα πάνω κάτω - Η απόφαση του Ατζούν έπεσε σαν κεραμίδα στον Τριαντάφυλλο!

Τι ισχύει με την περίπτωση του Τριαντάφυλλου και τη συμμετοχή του στο Survivor 2025; 



Πρώτοι εδώ σας είχαμε ενημερώσει, πριν αρκετούς ακόμα μήνες, πως ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχαν δώσει τα χέρια για την επιστροφή του τραγουδιστή στον τόπο του... εγκλήματος. Στον τελικό του Survivor 2024 ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος είχε επιβεβαιώσει την συμφωνία αυτή με ένα του story στο Instagram.

Ωστόσο πλέον τα πάντα έχουν ανατραπεί. Ο Τριαντάφυλλος μπαίνει στον «πάγο» και πλέον δεν υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε στο νέο κύκλο του Survivor. Μια είδηση που κάποιους τους απογοητεύει αλλά κάποιους άλλους τους ικανοποιεί.

Survivor spoiler 25/08: Γιατί ο Ατζούν ακύρωσε την συμφωνία με τον Τριαντάφυλλο

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και όπως και ο ίδιος ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε με το trailer του, το Survivor έρχεται για πρώτη φορά φθινοπωρινούς μήνες. Τον Οκτώβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor, για το οποίο πρέπει να βρούμε νέο ονομαστία αφού δεν θα είναι Survivor 2025, αλλά Survivor 2024 part 2.





Ο νέος κύκλος θα κρατήσει μόλις 3 μήνες και θα έχει ολοκληρωθεί πριν τον ερχομό του νέου έτους. Ποιοι παίκτες θα πάρουν μέρος; Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Τούρκος παραγωγός θέλει να βάλει από διάσημους μόνο Youtubers και Influencer και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ξανά πρώην παίκτες του Survivor μέσα στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.