Ads Top

Survivor Spoiler 26/08: Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρώην παίκτης του Survivor που θα πάρει μέρος στο νέο κύκλο


Στην τελική της ευθεία έχει μπει η διαδικασήα για την επιλογή των παικτών του νέου κύκλου του Survivor.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και λίγες μέρες ο νέος κύκλος του Survivor θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, για πρώτη φορά από την μέρα που ο ΣΚΑΙ ανέλαβε το ριάλιτι επιβίωσης. 



Μάλιστα οι παίκτες που να λάβουν μέρος, όπως έχει γίνει γνωστό, δεν θα έχουν λάβει ξανά μέρος στο Survivor.

Άλλωστε γι' αυτό τον λόγο και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ακύρωσε την συμφωνία που είχε κάνει με τον Τριαντάφυλλο, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια από τις αρχές του χρόνου. 



Ένας είναι όμως ο παίκτης, ο οποίος μόλις σηκώσει το τηλέφωνό του και καλέσει την παραγωγή τότε εκείνη δεν θα μπορεί να του αρνηθεί το να πάρει μέρος. Δεν θέλει και αρκετή σκέψη για να το βρεις.

Survivor spoiler 26/08: Ποιος παίκτης μπορεί να λάβει μέρος στο φετινό Survivor



Φυσικά και πρόκειται για τον παίκτη που η παραγωγή παρακαλάει κάθε χρόνο να επιστρέψει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! Και φυσικά αναφερόμαστε στον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Ο Ντάνος έχει ξεκαθαρίσει πως ο κύκλος του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει τελειώσει, όμως γνωρίζει και πολύ καλά πως εφόσον το επιδιώξει τότε θα επιστρέψει στη... δράση και το Survivor.

Μπορεί η παραγωγή να έχει ξεκαθαρίσει πως στο φετινό κύκλο δεν θα λάβουν μέρος πρώην παίκτες του ριάλιτι, όμως αν το θελήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τότε θα βρίσκεται στη τελική λίστα. Αυτό είναι κοινό μυστικό άλλωστε.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στην παραγωγή του Survivor και τον νικητή του 2017, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μια ενόχληση θα γίνει σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίζει το τελευταίο του χαρτί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.