Ads Top

Survivor spoiler 25/08: Δίνει τα χέρια με Ατζούν - Μπαίνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου


Δυναμικό ξεκίνημα στις συμφωνίες με τους νέους παίκτες από τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως θα είναι το μεγάλο όνομα ή ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού κύκλου του Survivor.



Όπως σας αποκαλύψαμε από χτες το Survivor φέτος θα είναι πολύ πιο διαφορετικό από προηγούμενους κύκλους και θα θυμίζει περισσότερο εκείνο προ 20ετιας στο Mega, παρά τους προηγούμενους κύκλους του στον ΣΚΑΙ.

Χτες σας φέραμε στο φως το όνομα του Chris Kogias και σήμερα το νέο όνομα στη λίστα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και αν για τον πρώτο σας είπαμε πως απλά εξετάζεται η περίπτωσή του και δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή, για την δεύτερη φαίνεται πως βρισκόμαστε ένα βήμα από την συμφωνία.



Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Διάσημοι φέτος θα είναι αποκλειστικό Influencer και Youtubers και στη λίστα αυτή βρίσκεται πρώτο πρώτο το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Η πρώην σύντροφος του πρώην νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, φαίνεται πως θα δοκιμάσει και η ίδια τις τύχες της στο Survivor, το οποίο θα είναι όμως αρκετά διαφορετικό από εκείνο που έχουμε συνηθίσει.



Survivor spoiler 25/08: Συμφωνία ανάμεσα σε Ατζούν και Παναγιώταρου;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει πειστεί για να κάνει το μεγάλο βήμα και να υπογράψει για την παρουσία της στο νέο κύκλο του Survivor. Σίγουρα σ' αυτό σημαντικό ρόλο θα έχει παίξει το οικονομικό κομμάτι, το οποίο ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο πιο σημαντικό για την ίδια είναι πως δεν θα χρειαστεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα. Κι αυτό γιατί, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το φετινό Survivor θα έχει διάρκεια περίπου 3 μήνες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Survivor αλλά και για τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα. Η αντίστροη μέτρηση για τον νέο κύκλο του Survivor έχει ήδη αρχίσει. Μείνετε συντονισμένοι...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.