Ads Top

Survivor - Δώρα Νικολή: Ξεσπά για τους haters στα social media «Δεν πούλησα αγώνα στη Δαλάκα!»


«Αν έδινα αγώνα στο Survivor δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, η Κατερίνα δεν είχε ανάγκη», τονίζει η Δώρα Νικολή σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram

Πολλοί είναι αυτοί που δεν πείστηκαν ποτέ πως οι πόντοι ανάμεσά τους δεν ήταν κατόπιν συνεννόησης, αλλά η Δώρα επιμένει: «Δεν πούλησα αγώνα στη Δαλάκα στο Survivor, ακόμα κι αν αυτό φάνηκε», λέγοντας πως όσοι είδαν κάτι τέτοιο να συμβαίνει, δεν είδαν καλά τους αγώνες.



Μέσα από δύο βίντεο που ανήρτησε στα social media, μιλά για την αναγνωρισιμότητα που της προσέφερε το Survivor και την ανταπόκριση του κόσμου. Μιλά όμως και για τα αρνητικά σχόλια και ζητά τον σεβασμό όσων την κατηγορούν για την τακτική της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Θα αφήσω στην άκρη όποια κακία ειπώθηκε προς το πρόσωπό μου», λέει στο βίντεό της η Δώρα Νικόλη σε όσους την σχολίασαν χωρίς να τη γνωρίζουν προσωπικά.



Παράλληλα εξήγησε πως λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων δεν μπορεί να παραβρίσκεται στις συγκεντρώσεις των survivors, ενώ έχει κρατήσει επαφή με αρκετούς παίκτες. Ωστόσο τα δύο βίντεο που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσαν εκ νέου κύμα αντιδράσεων και σχολίων και η ίδια αναγκάστηκε να τα αποσύρει από τον λογαριασμό της.

Η Δώρα Νικόλη όπως άφησε να εννοηθεί στην συνέντευξη που έδωσε μετά την αποχώρησή της από το Survivor, είχε κάνει μια συμφωνία με την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό μαζί με όσα είχαν παρατηρήσει οι χρήστες των social στους αγώνες του ριάλιτι, είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Δώρα είχε πει: «Δεν είπα για επαγγελματικές συνεργασίες, είπα για κάποια σχέδια μετά το παιχνίδι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Θα το κρατήσω αυτό για εμάς, δεν θέλω να λέω κάτι που δεν είναι τετελεσμένο.

Από αυτά που έχουμε ζήσει τη θεωρώ φίλη μου και θα το δω και έξω από το παιχνίδι. Θέλω να δούμε και μετά πώς θα πορευτούμε. Δε χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα, δεν θυμάμαι το αγώνισμα με τους κρίκους, για το οποίο με ρωτήσατε.

Η μοναδική φορά που έπαιξα χαλαρά ήταν όταν χτύπησα τον αστράγαλο μου και δεν μπορούσα να παίξω. Εννοείται πως ήθελα να κερδίσω. Αν πήγαινα στον τελικό εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω, ανεξάρτητα από τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο το αγωνιστικό».

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.