Ads Top

Οριστική η απόφαση του Ατζούν - Το εφαρμόζει στο Survivor και στο Exatlon


Η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει, μετά τη θερινή ραστώνη που απολαμβάνουν οι περισσότεροι συντελεστές της, ειδικά όσοι βρίσκονται μπροστά στις κάμερες, όμως τα σχέδια δε σταματούν να συλλαμβάνονται και να υλοποιούνται, με τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται να φέρει στις οθόνες μας το Exatlon.

Το νέο ριάλιτι αναμένεται συναρπαστικό και το σίγουρο είναι, ότι θα αρέσει σε όσους επιθυμούσαν στο Survivor να βλέπουν ένα παιχνίδι με μεγαλύτερη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι. 



Η ευχή τους θα γίνει πραγματικότητα, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή του να εργάζονται για την πραγματοποίηση του ριάλιτι, κλείνοντας μάλιστα και τον πρώτο διάσημο.

Exatlon 31/07 spoiler: Η νέα μεγάλη απόφαση του Ατζούν για τα δύο ριάλιτι

Ο Τούρκος παραγωγός δείχνει να έχει πάρει, σιγά σιγά, τις αποφάσεις του για το πώς θα «στρώσει» αυτό το νέο ριάλιτι, κάνοντας και μια σημαντική επιλογή με παρουσιαστή τον Σάκη Κατσούλη. Αυτό που θέλει να αποφύγει, όμως, κάνοντας τόσες αλλαγές, είναι κατά βάση η κούραση για το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ειδικά στο τελευταίο Survivor είχε στείλει ένα σαφές μήνυμα.



Κάπως έτσι, ο Ατζούν δείχνει αποφασισμένος να μειώσει τη διάρκεια και των δύο ριάλιτι. Τόσο το Exatlon όσο και το Survivor δε θα... τραβάνε ένα ολόκληρο εξάμηνο, καθώς ακόμη και με νέα πρόσωπα, με τα οποία αναμφίβολα θα συνδεθεί το κοινό και το ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί, είναι βέβαιο πως ο κορεσμός θα έρθει ξανά.

Με αυτό τον τρόπο, ο «οργασμός» αποφάσεων για ένα διαφορετικό στήσιμο των παραγωγών αυτών των ριάλιτι συνεχίζεται και μένει να φανεί το ποια θα είναι τα επόμενα «βήματα», προμηνύοντάς μας κάτι ιδιαίτερο για την νέα χρονιά, που έρχεται.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.