Ads Top

Έτοιμη για Survivor: Η 25χρονη σύντροφος του Ατζούν έκλεψε βλέμματα και εντυπώσεις στη Μύκονο


Από το 2020 είναι μαζί ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali και η νεαρή σύντροφός του, την 25χρονη νοσηλεύτρια Ayça Çağla Altunkaya. 

Ο παραγωγός του Survivor, του My Style Rocks, του Power of Love και άλλων εκπομπών του ΣΚΑΪ, πέρα από την επιχειρηματικότητά του στην Ελλάδα, επιλέγει τη χώρα μας και για τις ομορφιές της.



Mάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε στη Μύκονο, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, στις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Ο Acun είναι 52 και περνάει 27 χρόνια την αγαπημένη του, με την οποία όμως όπως δείχνουν καθημερινά, έχουν ξεπεράσει τα θέματα διαφοράς ηλικίας. Εξάλλου ο ίδιος έχει κάνει ήδη τρεις γάμους και έχει αποκτήσει 4 κόρες από τους γάμους αυτούς. Με την Ayça περνάει μία δεύτερη νεότητα και εκείνη φαίνεται να το απολαμβάνει.



Εκείνη συχνά ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram της, ανάμεσα στις δικές της. Αυτό πιθανότατα θα κάνει και με τις φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Μύκονο και τα Ματογιάννια.

Ο εικονολήπτης του Mykonos TV Live περίμενε υπομονετικά το ζευγάρι να βγει για ψώνια και βόλτα στο νησί, στο τέλος όμως ανταμείφθηκε αφού το ζευγάρι βγήκε και τα αποκλειστικά πλάνα του κυκλοφόρησαν από το σάιτ του νησιού.











Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.