Ads Top

Φήμες για χωρισμό-βόμβα στην ελληνική showbiz - Καβγάδες κάθε μέρα


Το ζευγάρι προτίμησε να κρατήσει το μυστήριο γύρω από την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση αν έχουν παντρευτεί!

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, 84χρονος γνωστός νομικός, και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, πρώην παίκτρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού show “My Style Rocks”, αποτέλεσαν το επίκεντρο της προσοχής στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. 



Παρόλο που το ζευγάρι παρευρέθηκε για να γιορτάσει, οι δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» έφεραν στην επιφάνεια το ζήτημα της καθημερινής έντασης στη σχέση τους.

Η χημεία και η επικοινωνία στη σχέση τους



Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε διπλωματικά, αποφεύγοντας να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες: «Αυτά δεν εξηγούνται ακριβώς, με κάποιον άνθρωπο ή υπάρχει χημεία και επικοινωνία ή όχι». Η απάντησή της υποδήλωνε ότι η βάση της σχέσης τους είναι πολύπλοκη και ίσως ακατανόητη για τους ξένους παρατηρητές.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι οι καβγάδες είναι καθημερινό φαινόμενο στη σχέση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα, χωρίς λόγο. Να τσακώνεσαι με λόγο, είναι σοβαρό». Με αυτή τη δήλωση, ο Πλεύρης άφησε να εννοηθεί ότι η σχέση τους μπορεί να είναι γεμάτη ένταση, αλλά το πάθος τους είναι επίσης έντονο. Ωστόσο, η συχνότητα των καβγάδων προκαλεί ερωτήματα για τη σταθερότητα της σχέσης τους.



Απόκρυψη προσωπικών λεπτομερειών

Το ζευγάρι προτίμησε να κρατήσει το μυστήριο γύρω από την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση αν έχουν παντρευτεί. Ο Πλεύρης υπογράμμισε ότι αυτό το θέμα είναι «τελείως προσωπικό» και δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί δημόσια. Η άρνηση τους να
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.