Ads Top

Power of Love: Η Καραβάτου «τελείωσε» με 4 λέξεις τον Πελετιέ - «Δε θα μπορούσα...»


Η Κατερίνα Καραβάτου τον...τελείωσε - Δείτε όλα όσα όσα έγιναν

Ο Νίκος Πελετιέ αποτελεί με διαφορά εκ των κορυφαίων μορφών του Power of Love, με άπαντες να αντιδρούν κάθε φορά, που εκφράζει τις γνωστές του απόψεις, με την Κατερίνα Καραβάτου ειδικά να τον βάζει στη θέση του, όποτε τις αναφέρει.



Ο Κύπριος παίκτες, λοιπόν, ενώ η κουβέντα γύριζε γύρω από το ενδεχόμενο μιας σχέσης με μια χωρισμένη γυναίκα και δη μητέρα ενός παιδιού, ο Νίκος Πελετιέ θέλησε ασφαλώς να πάρει θέση, με την Καραβάτου μετά να βρίσκει ευκαιρία να του μιλήσει περί ζήλειας.

Η αναφορά του Νίκου Πελετιέ στο Power of Love περί του παιδιού που θα είχε η σύντροφός του



«Ρε, σε μια περίπτωση όπως είναι η Έμιλυ, που έχει ένα παιδί και είναι χωρισμένη, θα ήταν πιθανή μια σχέση;» ρώτησε αρχικά ο Δήμος για να του απαντήσει ο Δημήτρης πως «δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, δεν με νοιάζει. Άμα μου άρεσε, ναι, εννοείται πως δεν θα είχα θέμα ρε παιδιά. Τώρα τι να λέμε».

Τότε ήταν, όμως, που ο Δήμος πέταξε το μπαλάκι στον πολυσυζητημένο πια παίκτη του Power of love. «Όχι, δεν θα μπορούσα. Δεν θα μπορούσα. Για πάρα, πάρα πολλούς λόγους. Όχι για τα παιδιά. Θα κάνω και δικά μου, θα υιοθετήσω κιόλας, δεν έχω θέμα με ξένα παιδιά. Ας πούμε ότι απλά ότι δεν μου βγαίνει για να μην αρχίσω να αναλύω αυτή την άποψη. Δεν θα μπορούσα να έχει ήδη παιδί η σύντροφος μου».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.