Ads Top

Μαθεύτηκε ο λόγος: Γιατί παραιτήθηκε Ευλαμπία Ρέβη από το OPEN τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα


Τι λένε οι πληροφορίες για την Ευλαμπία Ρέβη και την ξαφνική παραίτησή της από OPEN

Η Ευλαμπία Ρέβη φαίνεται πως έβαλε τέλος στην συνεργασία της με το OPEN.

Η δημοσιογράφος θα έκανε πρεμιέρα για τη νέα σεζόν μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο στην πρωινή ζώνη του καναλιού το Σαββατοκύριακο, όμως σύμφωνα με το Zappit υπέβαλε την παραίτησή της την Τρίτη το απόγευμα.



Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η Ευλαμπία Ρέβη θα κατευθυνθεί στο Φάληρο, καθώς δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση καθημερινής ζωντανής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Το κανάλι του Φαλήρου, όπως φαίνεται, έχει στα σκαριά μια φιλόδοξη παραγωγή, καθώς επιθυμεί να βγάλει στον αέρα του καθημερινού προγράμματος, ζωντανά, μια ταξιδιωτική εκπομπή, από όλες της περιοχές της Ελλάδας.



Αγωνία στο OPEN - Σε αδιέξοδο λίγο πριν από τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με το ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", σε καθεστώς... αντίστροφης µέτρησης έχει περιέλθει το Open, καθώς η στασιµότητα που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, σε συνδυασµό µε τη δεδοµένη επιθυµία του Ιβάν Σαββίδη να αποεπενδύσει ουσιαστικά από το τηλεοπτικό κανάλι της Παιανίας και να το θέσει σε... µηχανική υποστήριξη, οδηγεί στα ύψη την αγωνία στελεχών και εργαζοµένων ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.



Ολες οι προοπτικές που διαφαίνονταν για το µέλλον του τηλεοπτικού σταθµού, είτε στο πρόσφατο είτε στο απώτερο παρελθόν, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, µε αποτέλεσµα τα πάντα αυτή τη στιγµή να βρίσκονται στον αέρα.

Το µεγαλύτερο πρόβληµα εντοπίζεται, από πλευράς προγράµµατος, στην ψυχαγωγία, όπου η ρήξη µε τον Νίκο Κοκλώνη µοιάζει να συνιστά αξεπέραστο πρόβληµα αυτή τη στιγµή, παρά τις συζητήσεις που επιχείρησε να διεξαγάγει ο Τζώνη Καληµέρης µε κάποιους από τους παρουσιαστές και τους συντελεστές που ανήκαν στο δυναµικό του Open την περασµένη χρονιά.

Και στην ενηµέρωση όµως τα πράγµατα µόνο ρόδινα δεν είναι, αφού οι διαρκείς αποχωρήσεις εργαζοµένων δυσκολεύουν την προσπάθεια του έµπειρου Χρήστου Παναγιωτόπουλου να διατηρήσει την ποιότητα της ειδησεογραφίας του τηλεοπτικού σταθµού.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα µέτωπο όπου, παρά τα µεγάλα ζητήµατα που προέκυπταν συνεχώς (και τη χαµηλή τηλεθέαση όλων των ζωνών της Παιανίας), είχε καταστεί εφικτή η κατάθεση ισχυρού στίγµατος κυρίως στα γεγονότα διεθνούς εµβέλειας.

Πλέον µένει να φανεί τι διαθέσεις θα δείξει η πλευρά Σαββίδη και αν, προϊόντος του χρόνου, θα αλλάξουν τα δεδοµένα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.