Ads Top

Υπογράφει σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Χατζηδιάκος - Έτοιμο χρυσό συμβόλαιo!


Ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για την επιστροφή στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι πολύ κοντά να κλείσει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα. Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του ακούστηκε έντονα για τον Παναθηναϊκό, όμως όλα δείχνουν ότι θα κλείσει στον ΠΑΟΚ!



Ο Έλληνας αμυντικός είναι η… βόμβα που προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα στον Δικέφαλο, ώστε να κλείσουν το κεντρικό δίδυμο μαζί με τον Κόλεϊ, που θα ανακοινωθεί το Σάββατο.

Ο Χατζηδιάκος είναι 27 ετών, παίζει τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό στόπερ και τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε μεταγραφή στην Κάλιαρι μετά από εξαιρετική σεζόν στην Άλκμααρ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.



Στην Ιταλία ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, είχε μόλις 15 συμμετοχές και γενικά έκανε μία μέτρια σεζόν και για αυτό ψάχνει τώρα ομάδα για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα FORZA, ο Χαζηδιάκος είναι το μεγάλο φαβορί για να κλείσει τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας!



Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία που βρέθηκε από το καλοκαίρι τού 2012 μέχρι και εκείνο του 2023 ο Χατζηδιάκος, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωσή του.



"Θα μου έκανε εντύπωση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, αλλά επειδή έχει χάσει και τη θέση στην Εθνική ομάδα ίσως να το σκεφτεί", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά;

"Θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά ταιριάζει να παίξει με κάποιον πιο δυναμικό κ.λπ. Αυτός είναι πιο πολύ για να μένει προς τα πίσω. Και στην Εθνική αυτός μένει πιο πίσω, με τον Μαυροπάνο να βγαίνει πιο μπροστά. Θέλει ψηλό και δυναμικό παρτενέρ στην άμυνα, αυτός ήταν πιο πολύ για το build up. Πάντα έτσι έπαιζε και στην Άλκμααρ, είχε κάποιον που πήγαινε πρώτος στην μπάλα".


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.