Ads Top

Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά τους τσάκωσαν: Διέρρευσαν οι πρώτες κοινές φώτο της Mελίνας Νικολαΐδη με Φιντιρίκο


Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, καθώς ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί.

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται ότι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη , μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.



Ο έρωτας με τον γοητευτικό επιχειρηματία

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή εμφανίστηκε πρόσφατα σε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τον έρωτα με έναν νεαρό και γοητευτικό επιχειρηματία.



Το ταξίδι στα Χανιά

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του tlife, ο άνδρας που κέρδισε την καρδιά της Μελίνας Νικολαΐδη είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο τους ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.



Επιπλέον, ο επιχειρηματίας βοήθησε τη Μελίνα να ανέβει στη σκηνή, κάτι που αποτυπώθηκε σε insta-stories που είχε μοιραστεί η φοιτήτρια υποκριτικής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός του LadyTimes.com.cy τους απαθανάτισε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου εμφανίζονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαρούμενοι.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.