Ads Top

Χωρισμένη και μαμά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή instagrammer που παντρεύεται ο SNIK


Τον έρωτά του με τη νέα του σύντροφο εδώ και σχεδόν έναν χρόνο ζει ο  SNIK. Μετά τους χωρισμούς του με την Ηλιάνα Παπαγερωργίου και το μοντέλο Γιώτα Ιωαννίδου, επιμένει στα γούστα του, τις εντυπωσιακές μελαχρινές.

Η νέα σύντροφός του κατάγεται από την Αρμενία και ονομάζεται Marta Aharonian. Η ίδια είναι γνωστή influencer στη χώρα της και με σχεδόν καθημερινά βίντεό της μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τις προσωπικές της στιγμές με τον διάσημο τράπερ.



Μάλιστα, σε πρόσφατο βίντεό του στο TikΤok, ο SNIK έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς όταν επίσημα ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί την αγαπημένη του Marta, η οποία έχει ήδη έναν γάμο και μία κόρη που απόκτησε από τον πρώτο γάμο της.

«Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι και ωραία αλλά είμαι about to get married ‘(Θα παντρευτούμε ) με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη αγάπη», δήλωσε ο τράπερ στο βίντεο που ανάρτησε στο tik tok.




@snikclips #snik #snikthehustla ♬ πρωτότυπος ήχος - SNIK

@martaahar #fyp #paris #παρισι ♬ 3:15 (Sped Up) - Russ

@martaahar cool kids #foryou #fyp #greece #syvota @Babygina19 ♬ Loco - Oge & SNIK & VLOSPA

@martaahar #fyp #athens #vouliagmeni ♬ Sprinter - Dave & Central Cee

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.