Ads Top

«Έκανα λάθος, είναι μία γυναίκα σαν εμένα»: H Iταλίδα μποξέρ ζήτησε συγγνώμη από την Αλγερινή Κελίφ


Η ιταλίδα πυγμάχος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Αλγερινή Khelif.

Πέραν της Iμάνι Κελίφ η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο πολύ έντονης αντιπαράθεσης, η οποία αφορά και πολύ βαθύτερα συμφέροντα, κεντρικό πρόσωπο ήταν η συναθλήτρια της, η Ιταλίδα πυγμάχος Angela Carini. 



Η Carini αποσύρθηκε από πολύ νωρίς από τον αγώνα (ήδη από τα 46 δευτερόλεπτα) βάζοντας τα κλάματα και φωνάζοντας ότι «δεν είναι δίκαιο». Η επιλογή της να μη δώσει το χέρι στη συναθλήτριά της ήταν ουσιαστικά και η πιο χαρακτηριστική στάση που ερμήνευσε και τη διαμαρτυρία της.

Σύμφωνα όμως με τη γαλλική Figaro, όταν οι παλμοί έπεσαν, η Angela Carini έδειξε μετανιωμένη για τη στάση της απέναντι στην Iμάνι Κελίφ, ενώ φάνηκε να παίρνει αποστάσεις από τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες.



«Ποια είμαι εγώ να κρίνω την Iμάνι; Δεν ξέραμε τίποτα γι' αυτήν πριν τον αγώνα. Είναι μία γυναίκα που, όπως εγώ, ήρθε εδώ για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί να την κρίνω εγώ; Δεν θα το κάνω εγώ, θα το κάνουν οι άλλοι».

Ως προς το γιατί δεν την χαιρέτησε στο τέλος του αγώνα, η ίδια απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της. «Έκανα ένα λάθος. Έφυγα από το ring γεμάτη με οργή. Ποτέ δεν έχω φύγει από αγώνα χωρίς να χαιρετήσει την αντίπαλό μου. Ζητώ συγγνώμη στην Iμάνι δεν τη χαιρέτησα», απάντησε η Angela Carini, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπέκυψε σε πολιτικές πιέσεις που δέχτηκε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.