Ads Top

Δεν την ανανώρισε ούτε ο Νεκτάριος: H Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδειξε πως ήταν το 2008 και όλοι παρατήρησαν το ίδιο σημείο επάνω της


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο και συγκεκριμένα στο καλοκαίρι του 2008 και τις διακοπές που είχε κάνει τότε με φίλους της, στην Πάρο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές της στην Πάρο, μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, με την ίδια να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της σειρά φωτογραφιών.



Ειδικότερα, στις 12 Αυγούστου, η επιχειρηματίας και ο γιατρός γιόρτασαν και τον έναν χρόνο γνωριμίας τους, στο κυκλαδίτικο νησί, με την επέτειό τους να έρχεται λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της, η οποία «έκλεισε» τα 41 της χρόνια.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναπολεί το καλοκαίρι του 2008








Εκτός από τις φωτογραφίες των διακοπών της, που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε προχθές, Τρίτη, το βράδυ, κάποιες από το παρελθόν.

Αναπολώντας την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφθεί την Πάρο, η δημοσιογράφος ανήρτησε σειρά από stories από το καλοκαίρι του 2008 και τις διακοπές που είχε κάνει στο νησί, μαζί με τους φίλους της, ποζάροντας χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.



Σε ηλικία 25 ετών, είχε ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες στα καστανόξανθα, μαλλιά της, οι οποίες μοιάζουν να είναι και η μόνη, ουσιαστικά, αλλαγή στην εμφάνισή της, από τότε μέχρι και σήμερα, διατηρώντας μια εντυπωσιακή σιλουέτα.

Μάλιστα, προ ημερών και με αφορμή τα γενέθλιά της, αποκάλυψε ότι «ευτυχώς παραμένω ίδια γιατί κάνω τα ενέσιμά μου».





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.