Ads Top

Μένει εκτός ο Γιώργος Λιανός: Όνομα-έκπληξη για την παρουσίαση του Exatlon στον ΣΚΑΪ


Το Exatlon είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης που έχει κερδίσει δημοτικότητα σε πολλές χώρες, και πρόκειται να προβληθεί στον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα, με τις οντισιόν να έχουν ήδη ξεκινήσει. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διαγωνιζόμενους που ανταγωνίζονται σε σωματικές δοκιμασίες. 

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και προσπαθούν να κερδίσουν πόντους μέσω διαφόρων αγωνισμάτων, τα οποία απαιτούν δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και στρατηγική.



Το Exatlon έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία σε άλλες χώρες, όπως το Μεξικό, η Τουρκία και η Ρουμανία, κερδίζοντας υψηλή τηλεθέαση και μεγάλη απήχηση στο κοινό. 

Αναμένεται ότι η ελληνική έκδοση του Exatlon θα έχει αντίστοιχη επιτυχία και θα προσφέρει έντονες στιγμές και αγωνία στους τηλεθεατές.

Μαζί με το Τempting Fortune θα είναι τα δύο ριάλιτι που θα τρέχουν στον ΣΚΑΪ μέχρι να ξεκινήσει το Survivor στην αρχή της επόμενης χρονιάς.



Και ενώ για το Tempting Fortune και το Survivor οι παρουσιαστές έχουν βρεθεί, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Γιώργο Λιανό να έχουν κλειδώσει, το Exatlon ψάχνει ακόμα τον δικό του. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα ο επικρατέστερος για να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του Acun Ilicali είναι ο πρώην νικητής του Survivor (δις) και πρώην τερματοφύλακας, Σάκης Κατσούλης. 

Ίσως μάλιστα το παρελθόν του στα γήπεδα να βοήθησε τον Σάκη Κατσούλη να κερδίσει τους ανταγωνιστές του για τη θέση του παρουσιαστή ενός καθαρά αθλητικού ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.