Ads Top

Πάρθηκε η οριστική απόφαση Ατζούν για ΣΚΑΪ - Παρουσιάζει δύο ριάλιτι ταυτόχρονα


Η νέα σεζόν πλησιάζει και ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις, σε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επί της ουσίας θα αναλάβει την prime time ζώνη, με τις παραγωγές του να χαρακτηρίζουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού.

Το κανάλι του Φαλήρου είναι ήδη έτοιμο, μάλιστα, να μας παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι, το οποίο δεν είναι άλλο από το Exatlon. 



Το παιχνίδι επιβίωσης, που διαφέρει από το Survivor λόγω του πολύ πιο αγωνιστικού του χαρακτήρα, αναμένεται να μας απασχολήσει αυτή την χρονιά κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η ανταπόκριση του τηλοπτικού κοινού.

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν, όμως, δε μένουν εκεί. Οι δύο πλευρές ετοιμάζουν άλλο ένα ριάλιτι, το οποίο θα προβάλλεται ταυτόχρονα με το Exatlon αυτό το φθινόπωρο, με το «βάρος» να πέφτει για ακόμη μια φορά στη διασκέδαση με παραγωγές, που αφορούν ποσά διόλου ευκαταφρόνητα.



Το ριάλιτι που θα παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ την ίδια στιγμή με το Exatlon

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε ότι το «Tempting Fortune» έρχεται στο νέο πρόγραμμα. Το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται το φθινόπωρο στην Ελλάδα, μέσα από την τηλεοπτική οθόνη και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.



Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, που είχε ακουστεί έντονα και για το Exatlon, αναλαμβάνει να παρουσιάσει το πιο καινοτόμο ριάλιτι, ένα show που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση.

12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.