Ads Top

Πάει για "βόμβα" ο ΠΑΟΚ με πρώην παίκτη Μίλαν και Τσέλσι για αντι-Μεϊτε!


Ο Γάλλος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ αναφορικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Μεϊτέ και τη νέα απόσυρση της πρότασης, ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του.



Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προκύψει και αρέσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου, είναι αυτή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στη Λοριάν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Μίλαν, Νάπολι, Τσέλσι και Μονακό.




Είναι κεντρικός μέσος με έμφαση στα ανασταλτικά καθήκοντα, το ύψος του είναι 1,89 και είναι γεννημένος στο Παρίσι, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τα δικαιώματα του 29χρονου μέσου έχουν ξοδευτεί 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 2017 η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 40 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό. Την προηγούμενη σεζόν, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ μετά την πτώση της Λοριέν στην Ligue 2, είναι ανοιχτός σε προτάσεις.



Στην πλούσια καριέρα του, ο Μπακαγιόκο έχει μία συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας και πολλές περισσότερες στις μικρές εθνικές, έχει 115 με τη Μονακό όπου έκανε και τις καλύτερες σεζόν του, 63 με τη Μίλαν, 44 με τη Νάπολι, 43 με τη Τσέλσι και 28 με τη Ρεν.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.