Ads Top

Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ μετά τον Πανσερραϊκό;


Οργιάζουν οι μεταγραφικές φήμες για τον Δικέφαλο του Βορρά!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο νέο πρωτάθλημα με νίκη επί του Πανσερραϊκού, την ώρα που ρεπορτάζ τον συνδέουν με παίκτη από την Ισπανία!



Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση σε μεσαία γραμμή και κέντρο άμυνας, κοιτάζουν και για την ενίσχυση στην θέση του αριστερού μπακ, έχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του 20χρονου Τζόναθαν Γκόμεζ της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Όπως αποκάλυψε η FORZA στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.



Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο 20χρονος Αμερικανομεξικανός μπακ, Τζόναθαν Γκόμεζ, που αγωνίζεται στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και αποτελεί τον Νο1 στόχο των «ασπρόμαυρων», για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μιραντές, μετρώντας 39 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είναι διεθνείς με την Εθνική Μεξικού όπου μετράει μια συμμετοχή, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει να αγωνιστεί και με τις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.