Ads Top

Απρόοπτο στην φωτιά της Αττικής: Η στιγμή που το ελικόπτερο ρίχνει νερό στο συνεργείο του ΣΚΑΪ - Βίντεο


Η φωτιά στην Αττική μαίνεται ανεξέλεγκτη και η κατάσταση έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη, με τα μέτωπα να είναι αρκετά και τους πυροσβέστες να έχουν εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, για να κάνουν το έργο τους.

Στα σημεία όπου η φωτιά κατακαίει εκτός από πυροσβέστες και εθελοντές βρίσκονται και τηλεοπτικά συνεργεία για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. 



Στη Διώνη η φωτιά έφτασε στα σπίτια με τους πυροσβέστες να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τις περιουσίες των κατοίκων. Μάλιστα, σε μια από τις ρίξεις των ελικοπτέρων, έπεσε νερό στο συνεργείο του ΣΚΑΪ.

Η στιγμή που πέφτει το νερό από το ελικόπτερο στο συνεργείο του ΣΚΑΪ



«Ακούτε και το ελικόπτερο να περνάει συνεχώς πάνω από τα σπίτια και να κάνει ρίψεις. Τώρα αυτή τη στιγμή...», είπε η ρεπόρτερ Βάσια Γκανάρα, η οποία για λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε από τη σύνδεση.

«Γίναμε λίγο μούσκεμα η αλήθεια είναι...», συνέχισε με τους παρουσιαστές να της λένε από το στούντιο: «Με προσοχή Βάσια... Από ότι καταλαβαίνω έχει πέσει νερό πάνω σας...», με την ρεπόρτερ να επιβεβαιώνει: «Ναι έχει πέσει...».



Μάλιστα, το μικρόφωνο της ρεπόρτερ σταμάτησε για λίγο να λειτουργεί λόγω του νερού που είχε πέσει, κάνοντας την σύνδεση δύσκολη. «Είχαμε ένα απρόοπτο με το μικρόφωνο λόγω της ρίψης», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.