Ads Top

"Βόμβα" Σαββίδη για ΠΑΟΚ!


Το μπαράζ μεταγραφών του ΠΑΟΚ οδηγεί σε εκτόξευση της αξίας της ομάδας στο Transfermarkt ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό αλλά και Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Για πρώτη φορά αποτιμάται στα 100 εκατ η αξία του ρόστερ!

Έσπασε το φράγμα των 100 εκατ ευρώ ο ΠΑΟΚ και μπήκε πρώτος στην… κούρσα του big 4!




Μετά τις μεταγραφές των Τισουντάλι, Σορετίρε και Φιόντορ Τσάλοβ, ο Δικέφαλος ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ αναφορικά με την αξία του στο ποδόσφαιρο και σύμφωνα με το Transfermarkt, αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο ακριβή ομάδα στην Ελλάδα, με απόσταση περίπου 12 εκατομμυρίων από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο Μαροκινός επιθετικός κοστολογείται στα 6,5 εκατομμύρια, ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός στα 4 εκατομμύρια, ενώ ο Ρώσος επιθετικός στα 11 εκατομμύρια.




Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο των Πρωταθλητών παραμένει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με χρηματιστηριακή αξία στα 15 εκατομμύρια, ακολουθεί στη δεύτερη θέση, πλέον, ο Φεντόρ Τσάλοφ με 11 εκατομμύρια και στην τρίτη θέση συναντάμε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με αξία στα 8 εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω μεταγραφικές κινήσεις ανέβασαν την αξία των «ασπρόμαυρων» στην γνωστή ιστοσελίδα κατά 21,5 εκατ. ευρώ και την ανέβασαν στην πρώτη θέση της λίστας.Οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν στην πρώτη θέση των ομάδων της Super League, ξεπερνώντας και τον Παναθηναϊκό, που μέχρι τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ ήταν στην κορυφή, με... βιτρίνα την απόκτηση του Τετέ, με αξία 88,45 εκατ. Ευρώ, ακολουθούν Ολυμπιακός (80,65 εκατ.), ΑΕΚ (74,70 εκατ.) ενώ πολύ πιο πίσω βρίσκεται ο Άρης (19,85 εκατ.).




Φυσικά, η λίστα είναι πιθανό να αλλάξει όσο οι μεταγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο κάθε ποδοσφαιριστής και ειδικά με τέτοια αξία θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι μπορεί να την... σηκώσει στις πλάτες του.

Το σίγουρο όμως είναι ένα. Ο Ιβάν Σαββίδης, έβαλε ξανά -βαθιά- το χέρι στην τσέπη, δημιουργώντας το πιο ακριβό ρόστερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος και δεύτερου επί των... ημερών του, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αλλά και την διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων, παρέχοντας στον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ.

Και έπεται συνέχεια...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.