Ads Top

«Κλείνει Πελίστρι με αγορά από τη Γιουνάιτεντ ο Παναθηναϊκός!»


Σύμφωνα με τον εγκυρότατο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση -τουλάχιστον- ενός ακόμα εξτρέμ, με τον Φακούντο Πελίστρι να βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο και να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ντιέγκο Αλόνσο.



Ο Ουρουγουανός τεχνικός άλλωστε είναι αυτός που τον χρησιμοποίησε στην Εθνική της χώρας τους, τον εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει ο 22χρονος ακραίος επιθετικός.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το «Τριφύλλι» βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιετντ και μάλιστα αυτές δεν αφορούν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά την οριστική αγορά του.



Η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελειώσει, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο και επικρατεί αισιοδοξία πως οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν πραγματικά πάρα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.