Ads Top

Αρχιτέκτονας και άκρως γοητευτικός: Αυτός είναι ο νέος επιχειρηματίας σύντροφος της Φαίης Σκορδά


Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Από Σεπτέμβρη θα βγαίνει από νέο κανάλι - αφού αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και πήρε μεταγραφή για το MEGA - και η εκπομπή της θα είναι φουλ ανανεωμένη. 

Το μεγάλο κανάλι ήδη έχει βγάλει ανακοίνωση, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για το νέο της ξεκίνημα.


Βέβαια, δεν πάνε μόνο τα επαγγελματικά της καλά. Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική της ζωή.

Μπορεί να θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό που ενδιαφέρει...

Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μόνο αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένη, αλλά και το όνομα του συντρόφου της.



Αυτός είναι ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά

«Επειδή λυσσάξατε... χιλιάδες μηνύματα και η απορία μια... Τα δικά μου λοιπόν πουλάκια που μου δέρνουν νέα (φρέσκα και συγκλονιστικά) μου είπαν ότι το νέο ειδύλλιο που θα ταράξει τα νερά της showbiz είναι αυτό της Φαίης Σκορδά με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Φρέσκια σχέση που θα συζητηθεί. Στο πλοίο που ήρθε από την Αγκώνα οι συνεπιβάτες πάντως μου είπαν ότι το ζευγάρι είναι full in love», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος σε instastory της.




Η Φαίη Σκορδά σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της. Σε μια όμως από τις συνεντεύξεις της είχε πει για την ιδανική σχέση που θα ήθελε:

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει. Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.