Ads Top

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Απόψε το ζευγάρι ανταλλάζει όρκους αιώνιας αγάπης


Ήρθε η ώρα για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς. Από τις 28/8 έχει ξεκινήσει το τετραήμερο γλέντι στα Χανιά!

Απόψε, Παρασκευή 30 Αυγούστου, το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αγάπης. Η πρόσκληση αποκαλύπτει ότι μπλε και άσπρες ορτανσίες θα κυριαρχούν στη διακόσμηση, ενώ ο κ. Μαρινάκης παρουσίασε στην εκπομπή Live News όλες τις λεπτομέρειες της τελετής.



«Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 5 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους».

Την ίδια μέρα, το ζευγάρι θα εορτάσει τον γάμο του στο Ακρωτήρι, στη βίλα Casa Scordilli, η οποία μοιάζει με επίγειο παράδεισο.



Το Casa Scordilli διαθέτει έναν όμορφο κήπο και ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας μαγευτική θέα στον κήπο. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 4,4 χλμ από την Οικία – Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η βίλα προσφέρει 5 υπνοδωμάτια, καθιστικό, γραφείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο. Σύμφωνα με την πλατφόρμα κρατήσεων booking.com, η διανυκτέρευση κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο.



Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ επιθυμούν έναν γάμο χωρίς την παρουσία καμερών. Για αυτόν τον λόγο, θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία, πέραν της φρουράς των 25 ατόμων που θα προστατεύει το προεδρικό ζευγάρι και τους καλεσμένους τους.

Παράλληλα, θα ενεργοποιηθεί σύστημα αντιμετώπισης drones, έτσι ώστε να αποτραπεί η πτήση και η καταγραφή βίντεο από κάθε drone που βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.