Ads Top

«Καραμπόλα» Ολυμπιακού-Νότιγχαμ με Σόσα, Ζότα Σίλβα και Φιλίπι



Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τα σενάρια από την Αγγλία που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ζότα Σίλβα, τον Πορτογάλο εξτρέμ που είχε βάλει στο μάτι ο Γιάννης Αλαφούζος για να φέρει στον Παναθηναϊκό αλλά, τελικά, είχε επιλέξει την Premier League.

Πώς μπορεί να έρθει ο Σίλβα στο Λιμάνι, με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν; Λόγω της μεταγραφής τού Ραμόν Σόσα, διεθνή με την Ουρουγουάη, στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο Νούνο Εσπίριτο είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έναν παίκτη για να βάλει πίεση στους Άντονι Ελανγκά και Κάλουμ Χάντσον Οντόι στα εξτρέμ και στο Νησί έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σόσα. 



Που είναι 24 ετών, με market value στα 13 εκατ. ευρώ, και την ομάδα του να ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει με ποσό κοντά στα 10-11 εκατ. ευρώ.

Λόγω της υπεραριθμίας που θα δημιουργηθεί στα εξτρέμ, όμως, λέγεται ότι μπορεί να προκύψει ένα ντόμινο που να φέρει τον Σίλβα στον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρουν τα σενάρια. Πάμε να δούμε τι ισχύει από το ρεπορτάζ!



Στο Νησί έχουν μάθει καλά από το πέρασμα του Σκάρπα από την ομάδα, καθώς είναι λίγο δύσκολο να έρθει ένας ποδοσφαιριστής από τη Λατινική Αμερική και να παίξει απευθείας στην Premier League.

Για αυτό δεν αποκλείουν να δοθεί για ένα διάστημα δανεικός ο Σόσα, ώστε να ενταχθεί με τον καλύτερο τρόπο στο ευρωπαϊκό στιλ ποδοσφαίρου. Προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός είναι πρώτος υποψήφιος για να τον υποδεχτεί.



Εξίσου πιθανό, δηλαδή, με το να έρθει ο Σίλβα στο Λιμάνι, είναι να έρθει και ο Σόσα! Αλλά το πιο πιθανό είναι να μην έρθει κανείς από τους δύο! Γιατί ο Ολυμπιακός έχει ήδη τους Μασούρα, Μπιέλ, Ζέλσον Μάρτινς (που έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν!) και Βέλντε - Άρα είναι 4 εξτρέμ πρώτης γραμμής. Στην ομάδα υπάρχει και ο Παπακανέλλος, που σαφώς φέτος θα είναι σεζον προσαρμογής για εκείνον στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ραντζέλοβιτς που δεν πρόκειται να μείνει μεν στο κλαμπ, αλλά όσο δεν φεύγει είναι μέλος του.

Δηλαδή υπάρχουν ήδη 4 +1 +1, ενώ η ομάδα περιμένει και τον Ντάνιελ Ποντένσε που θα έρθει για να είναι βασικός! Τυπικά, δηλαδή, οι θέσεις των εξτρέμ όχι απλώς είναι κλεισμένες, αλλά υπάρχει και υπεραριθμία. Θα μπορούσε να χωρέσει βέβαια, κάποιος ακόμα, αλλά αυτός θα πρέπει να είναι τύπου Παπακανέλλου: Νεαρός και εξελίξιμος, που ξέρει ότι δεν θα παίζει βασικός.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.