Ads Top

Το βλέπουν όλοι σήμερα και δακρύζουν: Αυτή ήταν η τελευταία κίνηση του Δημήτρη Κόκοτα πριν από το έμφραγμα και την ανακοπή


Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη για την υγεία του και άπαντες ελπίζουν να καταφέρει να βρεθεί και πάλι κοντά μας, περιμένοντας έστω κι ένα θετικό νέο για την κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται εδώ και 4.5 μήνες στο νοσοκομείο, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή, που είχε υποστεί στα γυρίσματα του J2US, όπου ήταν ζευγάρι με την Τραϊάνα Ανανία. 



Τον τελευταίο καιρό έχει διακομιστεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, μετά την παραμονή του στην Εντατική, αν και θα χρειαστεί καιρός μέχρι να υπάρξει κάποια πολύ σοβαρή εξέλιξη.

Έχει τονιστεί πολλάκις, άλλωστε, ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θέλει χρόνο μέχρι να επανέλθει και ίσως στο διάστημα ενός μήνα από τώρα να γνωρίζουμε, αν θα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα και αν θα υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία του, με άπαντες να προσεύχονται για τον τραγουφιστή.



Η τελευταία ανάρτηση του Δημήτρη Κόκοτα πριν από την περιπέτεια της υγείας του

Η περίπτωσή του συγκινεί, όπως και πλέον οι αναρτήσεις που έκανε πριν από το έμφραγμα και την ανακοπή. Ήταν τότε, που είχε βρεθεί στο Open και την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», μην κρύβοντας την ευτυχία του για την παρουσία στο πλατό της εκπομπής.

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τέλειο το πρωινό του, στην τελευταία του ανάρτηση μέχρι σήμερα, με τον κόσμο πλέον να μπαίνει στο προφίλ του, ώστε να του ευχηθεί τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για την υγεία του.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.