Ads Top

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο όπου έμειναν Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Χίο


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι σε mood... non stop διακοπών, με το ζευγάρι να είναι τρελά ερωτευμένο και να απολαμβάνει υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι δυο τους, άλλωστε, βρέθηκαν από την Ίμπιζα στην Χίο, περνώντας ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, με αμφότερους να δημοσιεύουν όμορφα στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στο τελευταίο νησί, ενώ αίσθηση προκάλεσε το υπέροχο ξενοδοχείο, όπου έμειναν.



Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έμεινε με τον σύντροφό της στο Pearl Island Hotel & Spa Chios, στο οποίο μία διανυκτέρευση κοστίζει 480 ευρώ τη βραδιά.

Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Αθηνάς Οικονομάκου



Μπορεί αυτό το καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου να είναι το #1 θέμα συζήτησης στη showbiz, λόγω του έρωτά της με τον Μπρούνο Τσερέλα, αλλά και σαν επαγγελματίας έκλεισε μια συνεργασία που ήθελαν πολλοί!

Η γνωστή ηθοποιός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα συμμετέχει με ένα κεντρικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Έχω παιδιά” με πρωταγωνιστές την Ευγενία Σαμαρά και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου.



Οι δύο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιοί θα πλαισιώνονται από ένα ταλαντούχο καστ το οποίο θα περιλαμβάνει τους: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης. Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέσσυ Μάλφα.

Μάλιστα το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής. Η Ευγενία Σαμαρά έκανε ήδη την ανακοίνωση μέσω Instagram κι εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστούσε στην ιδιαίτερη δραμεντί του ΑΝΤ1 “Ο Πρώτος από Εμάς” που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.