Ads Top

Μετά τον χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ: Αυτός είναι ο σούπερ σταρ που θέλει σαν… τρελός την Τζένιφερ Λόπεζ!


Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γεγονός που προκαλεί μεγάλη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης και το κοινό. Η σχέση τους, αν και αναζωπυρώθηκε με ενθουσιασμό το 2021, φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες.

Ο χωρισμός τους έρχεται μετά από μια επανασύνδεση που πολλοί θεωρούσαν ως το ιδανικό happy end για το ζευγάρι. Ωστόσο, η προσωπική τους ζωή φαίνεται να παίρνει άλλη κατεύθυνση. Οι λόγοι του χωρισμού τους παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο είναι σαφές ότι η κατάσταση προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.



Ο χωρισμός της Λόπεζ και του Άφλεκ σίγουρα θα επηρεάσει τη δημόσια εικόνα τους και τις επαγγελματικές τους κινήσεις, ενώ παράλληλα ανοίγει το δρόμο για νέες εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή. Τουλάχιστον για τη Λόπεζ η οποία όπως αναφέρουν πολλά διεθνή μέσα έχει έναν μνηστήρα που την περιμένει τουλάχιστον 8 χρόνια.


Ο διάσημος ράπερ Drake φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον για τη Λόπεζ, περιμένοντας να δώσει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δύο τους είχαν βρεθεί μαζί στο παρελθόν το 2016, ωστόσο η σχέση τους δεν είχε διαρκέσει. Παρόλο που η σχέση τους τότε ήταν σύντομη, φήμες αναφέρουν ότι ο Drake είναι έτοιμος να ξαναπροσπαθήσει με την Λόπεζ, αν και εφόσον το διαζύγιό της από τον Άφλεκ ολοκληρωθεί.



«Φυσικά, ο Drake δεν θα προχωρήσει μαζί της όσο είναι ακόμη παντρεμένη», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ράπερ. «Δε θα ξεπερνούσε ποτέ αυτή τη γραμμή. Αλλά μόλις τελειώσουν επίσημα τα πράγματα με τον Μπεν Άφλεκ, θα είναι έτοιμος να την κάνει να περάσει καλά».

Ο Drake, 37 ετών, και η Τζένιφερ, 54, είχαν μια σύντομη ρομαντική σχέση το 2016. Παρόλο που δεν εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρό, ο Drake θεωρεί ακόμα την Τζένιφερ μία από τις μεγαλύτερες του αδυναμίες και δεν θα έχανε την ευκαιρία να την κατακτήσει ξανά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.