Ads Top

Καλύτερες και από την Μαρία Αντωνά - Οι γυναίκες που είχε σχέση ο Λιάγκας μετά τη Φαίη Σκορδά


Ο Γιώργος Λιάγκας ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη Μαρία Αντωνά και μπορεί να είναι ο πρώτος που «είδαμε» στα media, αλλά φυσικά δεν είναι η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε δίπλα του μετά το διαζύγιό του. Υπήρχαν κι άλλες διάσημες και πιο εντυπωσιακές...


Με μικρές δόσεις προσφέρει στα social media τον έρωτά του ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά- και ναι, αυτή είναι η ερώτηση που μου κάνουν όπου και αν βρεθώ άνθρωποι που δεν ανήκουν στον χώρο: «Όντως είναι ζευγάρι;». Και όταν τους απαντάς θετικά σε κοιτάνε λίγο απορημένα, σαν να δυσκολεύονται να το πιστέψουν- πού να ήξεραν τις καλλονές που είχαν μεσολαβήσει μετά το διαζύγιό του, έχει τον τρόπο του ο Γιώργος! 



Σήμερα απολαύσαμε τον διάλογό τους μέσα από το σπίτι του στην Τήνο, χωρίς να βλέπουμε τα πρόσωπά τους, αν πάνε και απέναντι στη Μύκονο, θα έχουμε επιτέλους τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Η εξωστρέφεια αυτή είναι πρωτόγνωρη για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά όποιος τον γνωρίζει καλά, λέει ότι δεν έγινε τυχαία…

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους είναι για ορισμένους από τον χώρο της τηλεόρασης ζευγάρι. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει. 

Πάντως, τώρα που μπήκε ο Αύγουστος και μπορούμε να τα λέμε όπως είναι, τυχαία δεν ήταν η πρωτιά του Γιώργου τη σεζόν που πέρασε. Σε μια εποχή που άλλα πρόσωπα της ψυχαγωγίας πασχίζουν να δείξουν ενδιαφέρον για την ενημέρωση, ενώ στην πραγματικότητα θα ήθελαν να μην υπάρχει στην εκπομπή τους, εκείνος κάνει απλά περίπατο γιατί τη γνωρίζει καλύτερα έχοντάς την υπηρετήσει με επιτυχία νεότερος. Λαϊκίζει; Πολύ. Τον νοιάζει; Καθόλου. Τα νούμερα τον τίμησαν, και εκείνος κατάφερε με τον αέρα του νικητή να βγάλει εκτός εκπομπής μέχρι και τη Λίτσα Πατέρα.



Ραπτόπουλος για Λιάγκα: "Γι’ αυτό είναι μαζί του η Αντωνά - Κοιλαράς και…"!

Το ζευγάρι όμως σχολίασε, με τον δικό του τρόπο και ο Κωστής Ραπτόπουλος, ο οποίος σε διαδικτυακή του συνέντευξη υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα και κόντρα σε όσα περίμεναν οι περισσότεροι, σημείωσε πως οι άνδρες τον ζηλεύουν και ότι οι γυναίκες θα τον ερωτεύονταν ακόμα και αν ήταν χασάπης.

Τον Λιάγκα τον ζηλεύετε. Ο Σπαλιάρης και ο Πασχαλάκης είναι κούκλοι, παιδαράδες. Γελάνε όταν λένε οι γυναίκες είναι ωραίος άνδρας. Κι εγώ έχω καλύτερους κοιλιακούς, αλλά θα του φάω την γκόμενα επειδή είναι κοιλαράς; Ο Λιάγκας είναι γοητευτικός, έχει τύπο. Και χασάπης να ήταν θα είχε πάλι γκόμενες. Γι’ αυτό και η Μαρία Αντωνά είναι μαζί του, αν και 20 χρόνια μικρότερη. Όχι για τη δημοσιότητα».

Δείτε μετά το 55.50:


Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το ξανθό μοντέλο που είχε σχέση!

Με ποια Ελληνίδα επώνυμη ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια ο παρουσιαστής;

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να ήταν η γυναίκα της ζωής του Γιώργου Λιάγκα (αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν) όμως πολύ πριν τη Φαίη ο παρουσιαστής έβγαινε με την Έλενα Γράβεζα.

Η ξανθιά Έλενα ξεκίνησε ως μοντέλο και μετά, αλλά δούλεψε και σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών σχολιάζοντας την τότε επικαιρότητα και μάλιστα με επιτυχία. Ωστόσο, η Έλενα έγινε γνωστή μέσα από την πολύχρονη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα οι φήμες και τα πρωτοσέλιδα της εποχής τους ήθελαν να παντρεύονται σύντομα. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για τρία ολόκληρα χρόνια (απο το 2002 εως το 2005) και όταν χώρισαν παρέμειναν καλοί φίλοι.



Η Έλενα Γραβέζα έχει αφήσει τον χώρο της showbiz κι έχει αφοσιωθεί στον άνδρα της, Παναγιώτη Δαουλάρη, και στα παιδιά της. Εκτός από τα δύο αγόρια της, το καλοκαίρι του 2017 απέκτησε και δίδυμα κοριτσάκια!

Γιώργος Λιάγκας: Τον έπιασαν στα πράσα με γνωστή παρουσιάστρια

Ο Γιώργος πριν χρόνια είχε περάσει ευχάριστες στιγμές μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και πολλούς άλλους στο νησί των Ανέμων αλλά... και οι δυο συνοδεύονταν από γοητευτικές και πολύ γνωστές κυρίες της showbiz.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε στο πλευρό του τη Νικολέττα Καρρά και ο Γιώργος Λιάγκας την... Βίκυ Κάβουρα!




Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Όλοι μαζί και με άλλη παρέα διασκέδασαν σε γνωστό εστιατόριο αλλά και σε γνωστό μπαράκι του νησιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Όπως βλέπετε ενώ ο Κωστόπουλος ποζάρει χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό από πίσω του η Νικολέττα Καρρά πίνει ενώ δίπλα της κάθεται ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει απέναντί του και συνομιλεί την Βίκυ Κάβουρα

Λιάγκας - Κάβουρα: Υπήρξαν ζευγάρι μετά το διαζύγιο;


Σύμφωνα με την εφημερίδα, «το θυελλώδες ειδύλλιο που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά, είχε άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση». 

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Βίκυ Κάβουρα συναντήθηκαν τυχαία σε νυχτερινό κέντρο, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του παρουσιαστή. Σύντομα, η συνάντηση εξελίχθηκε σε σχέση κι ενώ όλα κυλούσαν μυστικά και ήσυχα, ένα βράδυ που πήγε ο Γιώργος να τη δει στο θέατρο έπεσε πάνω σε κάμερες και φωτογράφους. 

Ο παρουσιαστής φέρεται να έφυγε εκνευρισμένος και σε μετέπειτα τηλεφωνική τους επικοινωνία η ηθοποιός του εξομολογήθηκε πως η ίδια είχε καλέσει τους δημοσιογράφους. Κάπως έτσι, λοιπόν, τελείωσαν όλα…

Κάβουρα – Λιάγκας: Οι φωτογραφίες τους από τη Μύκονο και το τέλος της παρεξήγησης



Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση, όπως όλα δείχνουν λύθηκε και πλέον απολαμβάνουν μαζί τις βουτιές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε στη Μύκονο τον Γιώργο Λιάγκα παρέα με τη Βίκυ Κάβουρα να περνούν μαζί όμορφες στιγμές στην παραλία κάτω από τον «καυτό» ήλιο.

Η ηθοποιός πριν μερικές ημέρες μιλώντας στην κάμερες για την εν λόγω συνάντηση στο νησί των ανέμων και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν καιρό, είπε:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, είμαστε μια χαρά. Μιλήσαμε λίγο γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο» ενώ σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν στο πλευρό του παρουσιαστή στο νέο του επαγγελματικό βήμα, η Βίκυ Κάβουρα έχει ξεκαθαρίσει πως: «Δεν θα είμαι στη νέα του εκπομπή, εγώ συνεχίζω στο OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη».

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στην ίδια παραλία με τον γοητευτικό παρουσιαστή, και συγκεκριμένα στο Pasaji στον Ορνό και έτσι είχαν την ευκαιρία να τα πουν.

Εκεί βέβαια που αξίζει να σταθούμε είναι στην υπέροχη σιλουέτα της Βίκυς, η οποία όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.