Ads Top

Βόμβα με Ναν!


Η Ελλάδα επέλεξε Ουόκαπ, η Τουρκία επέλεξε Ναν και όπως αποκαλύπτει τουρκικό Μέσο, ο Αμερικανός κατέθεσε αίτηση για να πάρει διαβατήριο και να παίξει στην εθνική Τουρκίας!

Σύμφωνα με το «basketfaul», που επικαλείται δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέθεσε αίτηση για γίνει Τούρκος υπήκοος και να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας.



Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ομοσπονδία μπάσκετ της γείτονας χώρας και ο 29χρονος Αμερικανός σκόρερ να μπορέσει να λάβει την τουρκική υπηκοότητα. Και μέσω αυτής φυσικά θα έχει το δικαίωμα να παίξει με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας.

Έτσι, την στιγμή που η ελληνική Εθνική ομάδα, που ήταν γνωστό πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και χρειαζόταν έναν παίκτη που θα μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, αλλά επέλεξε να ελληνοποιήσει τον Τόμας Ουόκαπ, η Τουρκία με τις «ευλογίες» του Εργκίν Αταμάν, κάνει «δικό της» τον Κέντρικ Ναν.



Το ζήτημα που γεννάται, εφόσον προχωρήσει το θέμα τoυ Ναν, είναι τι θα γίνει με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην εθνική Τουρκίας ως νατουραλιζέ. Η τουρκική ομοσπονδία, επισημαίνεται, συνεχίζει τις προσπάθειες για να γίνει γηγενής ο Μπιμπέροβιτς -έχει διπλή υπηκοότητα και ως Βόσνιος- ούτως ώστε να ανοίξει η θέση του νατουραλιζέ για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.