Ads Top

Έκπληξη από Ατζούν: Τέλος ο Λιανός - Στην παρουσίαση Σάκης Ρουβάς ή Σάκης Κατσούλης;


Σάκης Ρουβάς ή Σάκης Κατσούλης; Πάντως, σε έναν Σάκη θα δοθεί το τιμόνι του «Exatlon»! Μεγάλες διεργασίες γίνονται αυτή την περίοδο στο «Exatlon» του Σκάι! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή για να αναλάβει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.



Συγκεκριμένα, τον θέλει για οικοδεσπότη στο νέο αγωνιστικό ριάλιτι του Σκάι. Βέβαια, τα δίχτυα του για τον ίδιο ρόλο ο Ατζούν τα έχει ρίξει και στον δύο φορές νικητή του «Survivor» Σάκη Κατσούλη. 

Να σημειωθεί ότι ήδη το σχετικό τρέιλερ του ριάλιτι «τρέχει» στον «αέρα» του καναλιού του Φαλήρου. 

Το πρόζεκτ έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού και χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες που έχει.



Δίνεται βάση κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι σε αυτό του ριάλιτι. Το πρότζεκτ βγήκε για πρώτη φορά το 2017 στη Βραζιλία. Υπάρχουν δύο ομάδες με «διάσημους» και «μαχητές» (θα έχουν άλλες ονομασίες τα δύο team) και υπάρχουν πίστες με βαθμούς δυσκολίας. Τα κάστινγκ έχουν αρχίσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε και συμμετέχοντες από παλαιότερους κύκλους του «Survivor» που ξεχώρισαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.