Ads Top

Εξελίξεις με Ποντένσε στον Ολυμπιακό!


Ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε στην επιθυμία του Ποντένσε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που έδειξε και στον προπονητή της Γουλβς.

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε μιλώντας στον προπονητή της Γουλβς επαναλαμβάνοντας πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί, έχει τον Ποντένσε στο πλευρό του. Μίλησε και χθες με τον προπονητή της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος του είπε πως τον υπολογίζει, αλλά ο Πορτογάλος τού επανέλαβε πως θέλει να φύγει και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό η Γουλβς να μην θέλει να κατέβει από τα λεφτά που ζητάει, γιατί θέλει να μπαλώσει και κάποιες τρύπες από το Financial Fair Play», ανέφερε προσθέτοντας πως η υπόθεση του Αντρέ Όρτα έχει παγώσει για την ώρα αλλά παραμένει ανοιχτή.



Σχετικά με την πιθανότητα απόκτησης κι άλλου αμυντικού είπε: «Για να έρθει κάποιος στόπερ πρέπει να φύγει κάποιος.Υπάρχουν ο Ρέτσος, ο Πιρόλα και ο Άμπι, ο Μπιανκόν δείχνει στην προετοιμασία να κερδίζει τη θέση του, ενώ υπάρχει ο Ντόη και ο Κουτσίδης που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Πάντως ο Ντόη και ο Μπιανκόν μπορούν να παίξουν και σε άλλες θέσεις. Πιστεύω πως στο τέλος θα αποκτηθεί στόπερ, αλλά θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.