Ads Top

Μακριά από τον Λιάγκα η Μαρία Αντωνά την νέα σεζόν - Στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα - Ποια εκπομπή αναλαμβάνουν


Η Μαρία Αντωνά έχει εσχάτως απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα χάρη στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και πολλοί είχαν αναφέρει, χωρίς να υπάρχουν οι σχετικές επαφές, ότι δε θα ήταν μια άσχημη ιδέα να δούμε το ζευγάρι να φιγουράρει μαζί στην πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, άλλωστε, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το «Πρωινό», η Μαρία Αντωνά είναι πολύ καλή ως υποστηρικτικό μέλος εκπομπών, όπως έχει αποδείξει, επομένως θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή προοπτική. 



Ο παρουσιαστής, όμως, έχει ήδη γεμάτη την ομάδα του και η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει άλλα πλάνα στο μυαλό της.

Η θέση της Μαρίας Αντωνά δίπλα στην Μπέττυ Μαγγίρα την νέα σεζόν



Συγκεκριμένα, η Αντωνά δείχνει έτοιμη να συνυπάρξει εκ νέου με την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία αναμένεται να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας στο The Voice, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Znews.gr, καλύπτοντας έτσι τη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ετοιμάζεται για το νέο Survivor.

Η Μαρία Αντωνά, λοιπόν, είναι το μεγάλο φαβορί για το backstage, έχοντας υπάρξει εδώ και πολύ καιρό στην κορυφή της λίστας του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, επίσης, έχει ακουστεί και για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που ο σταθμός θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του για να προωθήσει τα ψυχαγωγικά του projects (The Voice, Survivor, My Style Rocks).



Το σημαντικό στην όλη υπόθεση, βέβαια, είναι πως η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαρία Αντωνά όχι μόνο έχουν αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις τους, αλλά ετοιμάζονται και για νέα συνεργασία σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ, που δείχνει μάλιστα να τους ταιριάζει πολύ, ενώ σίγουρα η μεταξύ τους χημεία θα παίξει ρόλο στην επιτυχία του The Voice.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.